Din indkøbskurv er tom.

Hundelegetøj & Udstyr

På OLIVER’S finder du et stort udvalgt af hundelegetøj i god kvalitet. Vi har hundelegetøj i mange forskellige former, farver og materialer til store såvel som små hunde. 

Hundelegetøj

Der er alt fra HYPER HYPER FLING BOLDKASTER til at kaste tennisbolden langt, solide gummibolde med tyk hale så de hopper og ruller uregelmæssigt, bløde frisbee af mærket ROGZ YOTS FRISBEE i bidevenligt materiale, solidt aktiveringsreb med knuder som din hund kan tygge og trække i til sjove pivedyr i latex. Der er også bløde tøjdyr til hunden, der elsker at bære det varsomt i munden. Det meste hundelegetøj fra OLIVER’s er lavet i materiale, der kan tåle at blive vasket.

Hundelegetøj holder din hund sund og rask

Din hund elsker at lege– både med andre hunde, dig og sig selv. Hundelegetøj er derfor et must, når du har hund, så den ikke selv finder på sjove alternativer såsom at bide i dine sko etc. Det er vigtigt, at din hund altid kan finde noget hundelegetøj at lege med, så den ikke bliver ”for kreativ”. Sørg derfor for at have en del forskelligt hundelegetøj tilgængeligt for din hund, så den altid kan finde noget at lege med.

Hunde elsker at blive fysisk og mentalt stimuleret gennem aktiv udfoldelse og gennem udfordringer og opgaver, der stimulerer dens hjerne gennem de fem sanser. Der er selvfølgelig stor forskel på den enkelte hunderaces behov for fysisk og mental stimulering, fx er en Border Collien avlet til at kunne holde styr på store fåreflokke, løbe over store afstande og skal kunne arbejde intensivt både fysisk og mentalt i mange timer om dagen, mens fx de fleste Mastiff-racer er avlet med henblik på mere stilstående ”arbejde” som vagthund. Men selv hunderacer, der ikke kræver meget motion, har stadig brug for at komme ud og gå tur flere gange dagligt og blive mentalt stimuleret.

 Hundelegetøj er vitalt for hundens psyke

 Aktiviteter, der stimulerer hunden mentalt, kan udføres både inden- og udenfor. Hvis vejret er dårligt kan du med fordel tage gåturens mentale øvelser med ind i stuen, hvor hunden ikke bliver forstyrret af fx forbipasserende hunde. Din hund bliver hurtigere træt ved mental aktivering, så læg ikke for hårdt ud. Start gerne med få minutter ad gangen og øg gradvis. OLIVER’S har flere forskellige hundelegetøj, som vil stimulere din hund mentalt bl.a. KONG ORIGINAL, som er et robust hundelegetøj i naturgummi, som hopper uforudsigelig i apporteringslege og kan fyldes med godbidder. Det er vigtigt, at du som hundeejer tager ansvar for din hunds hundelegetøj og tjekker, at det fx ikke sprækker, mangler et stykke eller er itu på anden vis. Sørg også for jævnligt at rengøre din hunds legetøj ikke mindst, hvis du har puttet godbidder m.m. i det. Endeligt er det en god ide at købe hundelegetøj i den rigtige størrelse, idet for småt hundelegetøj, kan blive slugt og i værste fald medføre kvælning og skader på mave og tarme.