Din indkøbskurv er tom.

Kornfrit hundefoder

OLIVERS GrainFree produkter er kornfrit hundefoder udviklet til hunde, som ikke tolererer kornprodukter eller gluten - eller til dig der bare ønsker at fodre med et sundt og kornfrit foder, der samtidig forebygger allergi. Kulhydratkilder i vores kornfri hundefoderprodukter er kartofler og ærter.

Problemer med allergi eller foderintolerance? Prøv OLIVERS Grain Free

OLIVERS GRAIN FREE foderprodukter er særligt udviklet til at tilgodese problemer med allergi og foderintolerence. Udover at produkterne er 100% kornfrie, fås også single-protein" varianterne "lam" og "fisk", der kun indeholder en enkelt proteinkilde, og derfor er særligt velegnet til hunde med foderallergi. 

OLIVERS eksperter rådgiver dig gerne til valg af et foder, der tilgodeser din hunds behov - vores Kundecenter sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 43 64 13 64.

Du kan også læse denne engelske artikel, der mere videnskabeligt gennemgår kornfrit hundefoder.


Det siger vores kunder om OLIVERS GRAIN FREE:

***** Susanne Pedersen, OLIVERS kunde: "Vores labrador er blevet helbredt med dette foder.."
"Nemt at bestille, rabatten som ydes ved køb, samt fragtfri levering og vores 2 hunde kan lide maden. Adult Fish er godt mod behandling af svamp i ørerne samt hot spot i huden (korn allergi). Vores labrador er blevet helbredt med dette foder for sine øre og en tidligere hund mod disse "hot spot".


***** Claus Brandborg Johansen, OLIVERS kunde: "Et helt igennem godt produkt"
"Et helt igennem godt produkt og min hund bliver dejlig blank i pelsen af det og hun er glad for specielt den med lam og grain free. Kan varmt anbefales og så er det ikke så dyrt som man skulle tro. Og hurtig levering lige til døren. Og hunde godbider i kassen hver gang noget hunden kan lide :-)"


Vælg kornfrit hundefoder og forebyg allergi!

Nogle hundeejere vælger at fodre deres hund med hundefoder uden korn, fordi de forsøger at undgå, at hunden bliver foderintolerant eller får foderallergi. Foderintolerance er ikke lige så alvorligt som foderallergi og skyldes som oftest, at din hund ikke har de nødvendige enzymer til at fordøje fodret. Intolerance ses ofte i forbindelse med diverse kornprodukter i hundefodret, og da hunden fra naturens side er kødæder, kan den have svært ved at nedbryde og udnytte kornprodukter ordentlig. De fleste hunde bliver symptomfrie og flotte i pelsen igen, når de har været på kornfrit hundefoder i et stykke tid.  Foderintolerance viser sig ofte ved at din hund har kløe, hårtab, varierende konsistens af afføringen m.m.

Foderallergi skyldes, at din hund er overfølsom over for bestemte ingredienser i hundefodret. Når din hund spiser noget, den er overfølsom over for, reagerer dens krop ved at frigive histamin, som bl.a. kan give kløe, rødmen i huden, opkastning og diarré. Hos nogle hunde kan det også vise sig som tilbagevendende øreproblemer med kløen og lugt fra ørerne. Dét, der hyppigst fremkalder allergi og intolerance hos hunde, er, følgende ingredienser: okse-, hvede-, mælke- og majsprotein. Foderallergi er mere alvorlig end foderintolerance, så kontakt din dyrlæge ved mindste mistanke. 

 

 


Om OLIVERS Kornfrit hundefoder


OLIVERS GRAIN FREE-produkter er alle formuleret ifølge OLIVERS høje kvalitetskrav, og indeholder ud over den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som hunde har behov for hver eneste dag, yderligere næringsstoffer, som OLIVER'S mener gavner din hunds sundhed. Foderet har et højt indhold af kød og indeholder ikke korn, der menes at være en af de største årsager til foderallergi. Alle OLIVERS foderprodukter har kød som 1. ingrediens og ingen af vores foderprodukter indeholder kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

OLIVERS GRAIN FREE foder er optimeret med:

  • OLIVERS TRIPLE FIBERPLAN – ærtefibre, roefibre og cikoriefibre

  • OLIVERS FLEX-C - glukosamin og chondroitin fra naturlige kilder

  • OLIVERS OMEGA-3 BOOST – fiskeolie

  • OLIVERS DIGESTION BOOST – funktionelle fibre mm. (FOS, MOS)

  • OLIVERS AURA BOOST – med naturlige biologiske antioxidanter.

  • OLIVERS GRAIN FREE er fremstillet af de bedste ingredienser af høj kvalitet.

 Hos OLIVERS taler vi om livskvalitet til hunde og katte og vores holdning er meget klar! Vi vil kun det bedste for vores hunde og katte -  hvad med dig?

 

?>