Din indkøbskurv er tom.

Hundefoder

OLIVERS hundefoder

Vælg naturens råvarer til din hund! Hos OLIVERS er vores holdning meget klar, vi vil ikke bruge andet end det bedste hundefoder til vores egne hunde, så hvorfor skal du? Brug menuen til venstre og find det foder, der passer din hund bedst. Hvis du er i tvivl, kan du få råd og vejledning i Valg af hundefoder.

 


En gave til din hund


Der er intet bedre end en glad hund. En hund i trivsel. Når du kommer træt hjem fra arbejde og bliver mødt af din bedste, firbenede ven, som har ventet hele dagen på lige netop dig. Du fornemmer den helt specielle hengivenhed og oprigtighed, der stråler ud af din hunds glade øjne. Din hund har det godt; den er i trivsel. Her hos OLIVERS PETFOOD kender vi følelsen, og vi vil gerne bidrage til, at netop din hund er i trivsel. For at opnå dette er der flere faktorer, som skal spille sammen. Noget af det mest essentielle er at sikre, at den hundefoder, du vælger at give din hund, indeholder mest mulig næring. Hvilken type er din hund? Har den en aktiv hverdag? Hvordan er vægten og højden? Disse ting er særdeles vigtige at have in mente, når du skal finde den hundefoder, som vil understøtte din hunds naturlige udvikling bedst muligt. Samtidigt skal foderet passe til din hunds livsstadie, så den uanset alder vil få en ernæring i topklasse. Det rette hundefoder er alfa-omega for bl.a. hud, pels og knogler. En blank pels, stærke knogler og en sund hud er tre vigtige ting, som er et spejl af din hunds generelle sundhed. Får din hund præcis det, den har brug for gennem dens hundefoder, vil du tydeligt fornemme sundheden lyse ud af den! Sundhed er lig med trivsel – og trivsel er lig med ægte hundeglæde. Her hos OLIVERS PETFOOD er vi stolte af at kunne tilbyde din hund velsmagende, lækkert og nærende hundefoder, som vil skabe et solidt og sikkert grundlag for trivsel. Køber du din hundefoder hos OLIVERS PETFOOD, ved du, at du gør det bedste for din hund. Om du har en skøn familiehund, der elsker at bruge tid på hjemlig hygge, om du har en glad lille hvalp, som er fuld af spræl og energi – eller om du har en hund, som er dig en god hjælper og ledsager på jagt-turene i skoven, så har vi lige præcis det hundefoder, du skal bruge. Vores foder er lavet til din hunds behov.

 


Historien om OLIVERS PETFOOD


I 1998 blev en idé formet hos en ægte katte- og hundeelsker: At kunne producere det ultimative hundefoder og kattefoder. Dog skulle én helt særlig ting være karakteristisk for produkter fra OLIVERS PETFOOD – nemlig prisen. Den visionære ophavsmand til vores firma var nemlig helt klar over alle de udgifter, som uundgåeligt vil være der, når man har den glæde at være ejer af enten hund eller kat. Dyrlægeregninger, træningskurser, aktivitetsmidler, legetøj – og foder. For din hund eller kat er foderet kilden til livet; derfor må det naturligvis have en høj standard både med hensyn til sammensætning og smag. Er foderet velsmagende, vil det give velvære og dermed højne livskvaliteten. OLIVERS PETFOOD er noget helt specielt. Vi producerer blandt andet hundefoder, hvori der findes alle de bedste næringsstoffer samt de lækreste smagsnuancer – og det til priser, som er særdeles kundevenlige. Vi er nemlig af den opfattelse, at alle skal have mulighed for at give den bedste foder til de bedste, firbenede venner. Vi kan holde prisen så lav, da vi er et firma uden mellemled. Ofte er det sådan, at jo flere ”hænder”, produkterne har været igennem, desto dyrere bliver de. Vi har valgt at trække en streg i sandet; vi skærer alle unødvendige, administrative trin fra i processen, og du kan således købe vores produkter til gode, lave priser. Vores knap 20 medarbejdere arbejder hårdt og flittigt for at sikre, at vejen fra fabrikken og hjem til dig går så glidende som muligt. Det betyder, at du er sikret en helt igennem god og sikker handelsoplevelse – fra start til slut. Vi leverer inden for 1 – 3 hverdage, og vi lover, at dine dyr bliver glade for vores foder. Ellers må du gerne returnere det igen helt gratis. Husk også, at der er fri levering på al tørfoder til både hunde og katte samt gratis levering på alle andre varer, hvis du køber for over 125 kr. At handle hos OLIVERS PETFOOD er en gevinst for både hundene, kattene og deres ejere.
 


Når du har en hvalp i huset


Er du så heldig at have fået en energisk lille størrelse i huset? Så er det med at finde det rette hvalpefoder, så den lille trold kan være i bedst mulig trivsel. Her hos OLIVERS PETFOOD finder du præcis, hvad en lille hvalp har brug for. Når det handler om hundefoder til hvalpe, handler det om at skabe grundstenene for, at din hvalp kan udvikle sig optimalt. Det er f.eks. vitalt for udviklingen af hvalpens knogler, at dens hundefoder er nøje tilpasset dens ernæringsmæssige behov. Har du en livlig gravhund i miniature-udgave? Eller har du måske en lille, bamset labrador? Det er vigtigt at tænke på, at alle racer har forskellige vækstkurver. For at du kan være sikker på at ernære din hvalp helt rigtigt, skal du derfor tilpasse fodertypen efter alder, størrelse og vægt. Her hos OLIVERS PETFOOD har vi heldigvis hundefoder til lige præcis den hvalp, du har. Har du en hvalp af en lille eller mellemstor race, vil du med fordel kunne købe vores START CLASSIC, som blandt andet indeholder perfekt afbalancerede mængder fosfor og calcium. Da vores hundefoder til hvalpe er helt fri for tilsætningsstoffer, smagsforstærkere og konserveringsmidler, har vi i stedet valgt en mere naturlig tilgang i produktionen. Foder til hvalpe indeholder derfor blandt andet ærtefibre, roefibre, fiskeolie samt helt og aldeles naturlige, biologiske antioxidanter. Er du den lykkelige ejer af en lidt større hunderace, vil en pose med LARGE BREED START CLASSIC være det helt rigtige! Det er den samme type hundefoder som i de originale START CLASSIC, dog er den tilpasset de lidt større hunderacer. Venter du på at få din nye hvalp fra kennelen? Så fordriv ventetiden med at bestille en smart hvalpepakke her fra OLIVERS Petfood, som vil skabe det bedste grundlag for en god start på livet for din nye hvalp. Med en hvalpepakke har vi gjort det nemt for dig at give din hvalp præcis det hundefoder, den har brug for, lige fra begyndelsen. Prøv f.eks. vores START CLASSIC HVALPEPAKKE, som indeholder både foder, godbidder, probiotika til gavn for tarmsystemet samt et smart bidetov. Alle disse former for hvalpefoder er yderst skånsomme og letfordøjelige for din hvalps sarte tarmsystem, så også den del af kroppen kan udvikle sig stille og roligt uden problemer. Hjælp din nye hvalp til en god start på tilværelsen, med hundefoder fra vores store udvalg.
 


Er din hund overvægtig? Vi har løsningen


Overvægt er også et problem i hundeverdenen. Det slider på en hundekrop at have for meget fedt at bære rundt på og desværre vil hunde helst have fedt. Det kan blandt andet give problemer med knogler og led, det kan påvirke vejrtrækningen, og det kan påvirke vitale organer som f.eks. leveren. Kort sagt: Det er skidt for din hund at have for meget på sidebenene. Her hos OLIVERS PETFOOD er vi helt klar over, hvor svært det kan være at få din hund til at gå ned i vægt. Især hos ældre hunde, som er mere tilbøjelige til at blive overvægtige, end yngre hunde er. Et godt fif til at tjekke, om din hund er overvægtig, er selvfølgelig at veje den. Men har du ikke adgang til en stor vægt, kan du starte med at mærke på dens ryg. Kan du mærke tapperne, der stikker op fra rygsøjlen? Hos en normalvægtig hund skal disse kunne mærkes. Mærk også på siderne af kroppen. Ribbenene skal også kunne føles. Det allerbedste er naturligvis, at du aflægger dyrlægen et visit, så vægten præcist kan fastslås. En af de bedste måder at komme en hunds overvægt til livs er at se på mængden af aktivitet i løbet af en dag – og så selvfølgelig hundefoderet. Sidstnævnte vil vi med glæde være dig behjælpelig med her hos OLIVERS PETFOOD. Tag et kig på vores WEIGHT CONTROL-serie. Det er hundefoder, som har en helt særlig sammensætning, der passer til hunden, der har en mindre aktiv hverdag – eller som bare har tendens til lidt ekstra fedt på sidebenene. Hundefoder fra vores WEIGHT CONTROL-serie indeholder de gode fedtsyrer fra Omega 3 og 6 og er desuden 100 % fri for tilsætningsstoffer. Det er naturlig sund kost til din hund! Det er desuden yderst velsmagende, og køber du denne slags hundefoder, kan din hund mæske sig i smagen af lækker kylling. Som al vores hundefoder består også denne type foder udelukkende af råvarer af højeste kvalitet. Vi tror på den naturlige hund. En hund, som får dens daglige energi fra kilder, som det oprindeligt var meningen, den skulle få næring fra. I vores optik er en naturlig hund en glad hund!

 


Kornfrit hundefoder – et godt alternativ 


Vi mennesker ved, hvor meget det betyder, at vores mad passer til vores ”system”. At vi ikke bliver ubehageligt til mode af de ting, vi spiser. Det samme gælder for vores små, lodne, trofaste venner. Nogle hunde har svært ved at tåle, at der er korn i foderet. De kan lide af generende og hyppig kløe, ”bare” pletter i pelsen og uregelmæssig afføring, hvis konsistens kan gå fra meget lind til stenhård. Kort sagt: Disse hundes systemer kan ikke optage kornet ordentligt, hvilket resulterer i mistrivsel. Der kan enten være tale om en forholdsvis harmløs intolerance, hvis symptomer sagtens kan holdes i ave ved at holde sig fra kornholdig kost. Der kan også være tale om en decideret foderallergi, som på flere måder er mere alvorlig end en foderintolerance – blandt andet fordi symptomerne er mere intensive og kan vise sig ved f.eks. lugt fra ørerne, opkast og rødmen. Kontakt altid din dyrlæge, hvis du har mistanke om, at din hund har foderallergi. Hos OLIVERS PETFOOD gør vi en dyd ud af at imødekomme alle hundes behov. Derfor har vi en omfattende serie af kornfrie produkter, som vil understøtte sundheden og trivslen hos hunde, hvis systemer ikke har det godt med kornprodukter. Alle hunde har ret til god ernæring – det er nu en gang vores klare holdning. Derfor kan du i vores udvalg finde kornfrit hundefoder til både hvalpe, voksne hunde samt seniorhunde. De fås naturligvis også som godbidder, så du har mulighed for at forkæle med lidt ekstra godt, når situationerne byder sig. Skab glæde i din hunds liv, og imødekom dens behov for særlig hundefoder, der respekterer dens allergi eller intolerance.

Og vi kan naturligvis også tilbyde økologisk hundefoder, som er det nyeste, sunde alternativ.Den ældre hunds særlige behov


Når en hund kommer op i årene, sker der noget af det samme, som sker for os mennesker; kroppen svækkes. Knoglerne bliver svagere, der kan begynde at støde kroniske problemer med helbredet til, og tingene foregår i et mere og mere langsomt tempo. Nogle hunde er mere påvirkede af alderen end andre, da nogle hunde naturligvis er mere aktive end andre hunde. De mindre aktive vil selvsagt have lettere ved at blive overvægtige, end de mere aktive hunde vil. Derfor kan du med fordel vælge hundefoder fra WEIGHT CONTROL, som kan medvirke til at holde overvægten nede og energien oppe. Prøv den kornfrie variant af hundefoder, og skån din hund for eventuelle gener ved indtagelsen af korn. Ældre hunde kan have svært ved at mærke, når de er mætte, hvilket ofte resulterer i, at de spiser mere, end de reelt skal. WEIGHT CONTROL serien har den forunderlige egenskab, at din hund kan spise større portioner, uden at det reelt har negativ effekt på vægten. Her hos OLIVERS PETFOOD betyder det meget for os, at vi kan hjælpe med at forsøde ”pensionist-tilværelsen” for vores små venner. Giv din lidt ældre hund en skøn hverdag med vores lækre produkter til ældre hunde.Prøv en prøvepose!


Kender du det? I har kørt med en type hundefoder rigtig længe – men nu er det tid at skifte. Du har måske hørt fra andre, at vores produkter her hos OLIVERS PETFOOD er helt i topklasse, eller måske er det vores lave priser, du tiltrækkes af? Under alle omstændigheder synes du, at det kunne være spændende at prøve vores produkter. Vi ved, hvor svært det faktisk kan være at skifte fodertype. Kan hunden lide dens nye hundefoder? Hvordan reagerer fordøjelsen på det? Og hvilken slags hundefoder er bedst til netop din hund? Vi har gjort det nemt for dig at komme igennem alle disse spørgsmål. Vi har nemlig et rigt udvalg af prøveposer, som du stille og rolig kan præsentere din hund for. Vi har prøveposer til den ældre hund, til den voksne hund og til hvalpen. Vi har ligeledes prøveposer til forskellige vægtklasser samt prøveposer til hunden, der har brug for allergi-venligt foder, samt prøveposer til hunden, der har brug for hjælp til at holde den slanke linje. Få dem i forskellige smagsvarianter, og lad din hund prøve sig frem og finde ud af, hvad den foretrækker. En blid overgang er altid en god idé, når der skal skiftes fodertype eller fodermærke, så brug endelig lidt tid på at gøre overgangen så blid som muligt. Din hund vil takke dig!

 


Forkæl din hund med lækkerbiskener fra OLIVERS PETFOOD


Hvis der er noget, der kan glæde din hund, er det, når du roser den. Når den pænt sætter sig foran dig, når du siger ”sit”. Når den efter en langt spurt har fundet pinden, du kastede, og den forventningsfuldt kigger på dig med øjne lysende af spænding og hengivenhed. Eller når den smider sig foran dig for at vise, du er dens absolut bedste og kæreste ven i hele dens hundeverden. Den elsker din anerkendelse! Og hvis der er noget, den vil blive lykkelig over, så er det at få en lækker godbid af og til. Her hos OLIVERS PETFOOD har vi et kæmpe udvalg af alskens lækkerier til ægte hunde-forkælelse. Vælg mellem knasende, sprøde godbidder, allergivenlige lækkerbiskener, fyldte hapser og naturlige forkælelsesbidder. Er din hund glad for smagen af fisk? Så prøv OLIVERS OCEAN BITES, som er fyldt gode, sunde fedtsyrer, der har god effekt på blandt andet pelsen. Er din basse mere til den gode smag af kød? Så kan vi blandt andet tilbyde OLIVERS LARGE STUFFED BONES, som med fyld af kallun og kød vil appellere til den kødelskende hud. Samtidigt er denne type godbid eminent til at reducere dannelsen af tandsten. Vi kan desuden tilbyde dig godbidder, som er perfekt egnede til at blive brugt som belønning ved for eksempel hundetræning. OLIVERS TRAINING BITES er lige til at have i lommen, så du hurtigt kan hive en op og belønne din hund, når muligheden byder sig. Hos OLIVERS PETFOOD er vi ikke bare specialister i hundefoder – vi er også specialister i godbidder. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at vise din hund, når du sætter ekstra pris på det, den gør. Godbidder er et sprog, hunde virkelig forstår. Benyt dig af det med godbidder fra vores store udvalg.

 


Kombipakker – et pift til din hunds kost


Af og til kan det være godt at prøve noget nyt – det gælder også med hensyn til din hunds kost. Hunde kan sagtes køre træt i en bestemt form for foder og pludselig begynde at foretrække andre smagsnuancer. Det er helt normalt! Og hvorfor ikke give din hund lov at udfordre sine smagsløg? Her hos OLIVERS PETFOOD har du en helt speciel mulighed for at skabe lidt spænding på madfronten for din hund. Gå på opdagelse i vores udvalg af kombipakker, og find den, der passer bedst til lige netop din hund. Skal det for eksempel være vores Startpakke til familiehunden? Den egner sig fortrinligt til den voksne, mellemstore hund, som elsker sprøde hundekiks og lækre sticks til tænderne. Vi kan også tilbyde dig vores populære OLIVERS smagekasse. Med en sådan sammensætning får du en helt særlig mulighed for at kombinere vores 3 bedste smagsfavoritter; lam, fisk og kylling, så din hund kan skifte mellem det forskellige hundefoder og derved få en særdeles varieret kost. Er du i tvivl om, hvorvidt din hund lider af overvægt? Og ønsker du at forsøge med noget særligt slankende kost? Så er vores kombipakke med OLIVERS WEIGHT CONTROL en oplagt mulighed. Uanset din hunds race kan denne pakke bruges! Med lækkerier som både okseører og sticks er den både indbydende for din hund og samtidig særdeles praktisk. Vores kombipakker er skønne, små gaver til din hunds hverdag, som kan bringe både fornyelse og velvære til din hunds liv. Køb dit hundefoder i kombipakker i dag her hos OLIVERS PETFOOD!


Vi ved, det handler om at skabe trivsel


Der er utroligt mange grunde til, at OLIVERS PETFOOD er vejen frem for din hund, dig – ja, hele din familie. For det betyder unægtelig meget, at du ved, at din kæreste, pelsede ven er i trivsel. Når dens krop er fyldt med næringsrigt og velsmagende hundefoder, vil du opleve, at den stråler af overskud. Overskud til at være det glade væsen, som du kender så godt. Overskud til at rumme andre mennesker og dyr samt fysisk overskud til at udvikle sig normalt. Vi elsker at kunne bidrage til alle disse ting i et hundeliv. Baseret på flere års intensiv forskning udvikles vores hundefoder, så det hele tiden kan udgøre den bedste støtte for din hund. Vi gør os umage med at udvikle foder, som passer til alle de livsstadier, der findes i et hundeliv, og på den måde kan du føle dig helt og aldeles tryg ved vores produkter. Selvom vores hundefoder er så godt, hviler vi ikke på laurbærrene. Vi sørger konstant for at revidere og optimere vores opskrifter, så det hele tiden er de bedste udgaver af sig selv. Ved at vælge hundefoder fra OLIVERS PETFOOD vælger du trivsel og velvære for din hund. Klik dig rundt på vores side, og find de produkter, du ønsker at berige din hunds hverdag med. Om det er de helt store foderposer, kombipakker, prøveposer eller noget helt fjerde. Hos OLIVER'S PETFOOD er vi din vej til at forsøde og forbedre din hunds tilværelse gennem foderet. Grib muligheden, og gør det bedste for din hund med hundefoder fra OLIVERS PETFOOD.

Prøveposer - hundemad

Kombipakker - hundemad

?>